Over 27.500 er klar til DERBY på søndag - Stadig pladser i alle priszoner

Nu er der under en uge til DERBY i Parken på søndag d. 8. august kl. 16:00, og samtidig er det første kamp siden foråret 2020, hvor det igen er tilladt at have fuld kapacitet, dog sidende og med fast plads. 

Vi glæder os helt vildt til denne store københavnerbegivenhed, der så mange gange tidligere har givet os uforglemmelige oplevelser! 

>>> Find din plads her

Over 27.500 har allerede sikret sig plads! 

Rigtig mange F.C. Københavnere er allerede klar til kampen, ligesom udefans igen er tilladt. Dette betyder, at vi kan se frem til endnu et opgør med masser af fans på lægterne. 

"Interessen for DERBY er massiv, og når vi tager vores sæsonkortsalg med i betragtningen, så oplever vi en stor lyst til igen at komme på stadion. Vi glæder os virkelig." siger vores kommercielle direktør, Jacob Lauesen

Billet-overblik: Stadig billetter fra 125 kr., Nedre C er udsolgt og der er få pladser på Sektion 12 tilbage i salg

Alle billetter der er i salg på billet.fck.dk, er forbeholdt F.C. København fans på C- og A-tribunen samt Sektion 12.

Sektion 12: Der er få hundrede pladser på Øvre S12 tilbage i salg på nordens største stemningstribune, så man skal være hurtig, hvis man vil være en del af den fede stemning på Sektion 12

>>> Køb din DERBY-billet til Sektion 12 her

C-tribunen: Den ikoniske fantribune Nedre C, kunne vi melde fuldstændig udsolgt i sidste uge. På Øvre C med det gode overblik er der stadig ledige pladser i den billigste priskategori, hvor man kan opleve DERBY for 125 kr. (Børn 0-14 år: 65 kr.) 

>>> Køb din DERBY-billet på Øvre C her

A-tribunen: Her findes der gode pladser med perfekt udsyn over banen, både på Øvre A og Nedre A, hvor vores mest eksklusive pladser findes, og vores partnere også befinder sig.

>>> Køb din DERBY-billet på A-tribunen her

 

Sæsonkort/abonnement information 

Kortholdere/abonnenter på A- og C-tribunen (Platinkort, C-tribunekort og kort-abonnement) skal ikke trække en billet, da I allerede har faste pladser - I skal bare scanne jeres kort i indgangen. Kortholdere/abonnenter på Sektion 12 og Familietribunen  (Platinkort, kort-abonnement, billet-abonnenter) skal selv trække en billet til kampen via. billet.fck.dk