Oscar Højlund: Arbejder for at blive den bedste version af mig selv

Oscar Højlund fik debut for Byens Hold i efteråret, og er siden da noteret for 16 turneringskampe. I øjeblikket, træner han med resten af holdet op til at blive klar til turneringsstart, og føler selv at, han står et godt sted.

”Jeg synes selv, at jeg er i god form, og jeg udvikler mig dagligt på træningsbanen. Nu har jeg også været oppe i førsteholdstruppen i noget tid, og jeg kender derfor mere til taktikken og holdet og har derfor også nogle bedre relationer med de andre,” lyder det fra positive Oscar Højlund.

”Jeg lærer også meget af de erfarne midtbanespillere, som er i truppen, og prøver bare at udvikle mig for hver dag der går.”

Udfordrende og spændende opstart
”Opstarten med førsteholdet, modsat U19, er en del hårdere, både fysisk og mentalt. Men den er også federe, fordi man får lov til at spille mod nogle lidt bedre modstandere. Så den er udfordrende, men også utroligt spændende.”

”De internationale træningskampe giver bare et utroligt højt tempo. Man bliver presset allerede fra begyndelsen, og det er med til, at man hurtigere udvikler sig både individuelt som spiller, men også som hold.”

Går godt på og udenfor banen
Oscar Højlund har senest fået en halvleg mod Sparta Prag og næsten en hel kamp mod Rangers.

”I øjeblikket tager jeg alle de minutter jeg kan få, og forsøger bare at gøre mit bedste og vise mig frem så meget jeg kan. Men jeg føler, at jeg står et godt sted i øjeblikket."

”Vi har en utrolig god gruppe og har haft en god start. Det var uheldigt, det der skete nede i Prag, men det er hvad det er. Det er sådan fodbold er engang i mellem,” siger han og fortsætter:

”Jeg syntes, at vi har det rigtig godt sammen udenfor og på banen lige nu. For mig handler det om at klø på i øjeblikket, og så ser jeg bare frem til det næste halve år og forhåbentligt et mesterskab til.”

Arbejder for at blive den bedste version af mig selv
”Der er en god dialog med Neestrup og de andre trænere i forhold til dagligdagen ude på Nummer 10.”

”Min udvikling går som den skal, jeg udvikler mig dagligt og arbejder for at blive den bedste version af mig selv.”

”Et sted jeg stadig gerne vil udvikle mig, er at bygge lidt flere muskler på. Og så vil jeg gerne være lidt mere fleksibel på banen og lidt mere målfarlig, når jeg spiller 8’er. Selvom jeg også senest har spillet 6’er.”

”Men jeg vil gerne være mere målfarlig og kunne bidrage mere til nogle mål og assists. Det er et sted jeg gerne vil udvikle mig," slutter Oscar Højlund.

På lørdag kl. 13.30 venter årets tredje træningskamp, denne gang mod AGF, og du kan se kampen via FCK-App eller på tv.fck.dk, hvis du er kortholder/abonnent eller har tegnet et FCK+ abonnement. Abonnementet koster 59 kr. om måneden uden binding, og du kan købe det her på billet.fck.dk.