Oscar Højlund

Oscar Højlund rykker op i førsteholds­truppen

Oscar Højlund er blevet rykket op i F.C. Københavns førsteholdstrup, hvor han vil træne fast med fremover.

Oscar Højlund har fået sin debut for FCK og er startet i to af sæsonens hidtidige Superligakampe, men har frem til i dag været tilknyttet Talentafdelingen.

PC: Har bevist han kan spille med
”Vi er meget glade for, at vi kan ønske endnu en af vores egne drenge tillykke med en plads i førsteholdstruppen," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Oscar er et stort talent, der allerede har bevist, at han kan spille med i Superligaen. Det er et vigtigt element i vores strategi, at vi selv uddanner dygtige spillere, der kan tage det skridt.”

Neestrup: Kender klubben ind til banet
Cheftræner Jacob Neestrup glæder sig også over, at han igen får en egenudviklet spiller at arbejde med hver dag.

”Oscar kender klubben og hverdagen ind til benet. Han er uddannet som FCK-spiller gennem mange år, og det ser vi hver dag på træningsbanen, og når han spiller for førsteholdet."

"Han er allerede en dygtig midtbanespiller med en stor arbejdsradius, stor intensitet i sit presspil og gode evner med bolden."

"Samtidig er han utroligt seriøs og dedikeret til at arbejde med sin udvikling, så han kan nå langt, hvis han fortsætter sådan,” siger Jacob Neestrup.

Oscar Højlund: Elsker at være en del af klubben
For Oscar Højlund er skiftet op til seniortruppen et logisk skridt i hans udvikling.

”Jeg elsker at være en del af klubben og det her er et mål, jeg har arbejdet for i mange år, så jeg er glad og stolt over, at jeg nu officielt er førsteholdsspiller for F.C. København."

"Jeg vil arbejde videre på samme måde som hidtil og lære af de dygtige spillere og trænere, som jeg nu hver dag har omkring mig,” siger Oscar Højlund, som beholder rygnummer 39.