Hans Backe: -Vi skal bare vinde!

Som træner må en kamp som den mod Lyngbys amatører være noget af de mest underlige at forberede sig til. Skal man spare spillere?, skal man eksperimentere? Eller skal man overhovedet ikke se anderledes på kampen? www.fck.dk spurgte F.C. Københavns cheftræner om forberedelserne til kampen på søndag.

Som træner, hvad ser du som succeskriterium for sådan en kamp?

- At vi vinder. Vi skal bare vinde den kamp. Jeg tænker ikke på at vi skal undgå skader eller advarsler mere end jeg gør til andre kampe. Der er ikke så meget at rafle om: Vi skal bare vinde!

Har du nogle overvejelser om at spare nogle spillere?

- Nej, overhovedet ikke. Vi bruger samme fremgangsmåde til denne kamp som alle andre. Jeg tænker ikke på at det er amatører vi skal møde. Vi skal bare forholde os til denne kamp som ved alle andre. Så vinder vi også og så er jeg tilfreds. Taktisk set skal man heller ikke ændre noget. Vi spiller godt for tiden, og vi arbejder hele tiden på at forbedre os.

Mere interview blev det ikke til i denne omgang. Hans Backe er tydeligvis meget sikker og bestemt i sine forberedelser og betragtninger om kampen, og det er der jo ikke så meget at sige til. På søndag skal han så endnu engang føre sine taktiske dispositioner ud i livet, og hvis alt forløber som planlagt, så kan alle FCK-fans nok indstille sig på yderligere tre point til SAS Liga-kontoen.