Optakt: Herfølge - F.C. København

De seneste syv kampe i SAS Ligaen har resulteret i 19 point og spillet har til tider været overdådigt. Optimismen er stor i truppen, der ganske enkelt ikke tror på, at de kan tabe for øjeblikket, og det må siges at være et psykologisk godt rygstød før enhver kamp. Traditionelt skelnes der mellem liga og pokalkampe, hvor sidstnævnte oftest betegnes som utilregnelige. Ingen tvivl om at så længe bolden er rund, kan alt ske, men måske netop på grund af at bolden er rund, kommer F.C. København ikke uden om at være storfavoritter i kampen mod Herfølge.

Trods en del småskader i truppen (læs "nyt fra træning"), kan Hans Backe med garanti råde over en særdeles kompetent trup til opgøret mod Herfølge. Den udtages i morgen og kan læses her på fck.dk eller via vores sms-service. Der har i øvrigt hersket lidt tvivl i pressen om hvorvidt Martin Albrechtsen, der fik rødt kort i kampen mod Farum, skulle være spærret i pokalkampen. Dette er ikke tilfældet. Albrechtsen afsoner sin karantæne på søndag mod sine gamle holdkammerater fra AB.

I kampen på onsdag kan alle medrejsende fans få et gensyn med den, fra F.C. København, udlejede angriber Mads Westh. Han har med stor succes optrådt for Herfølge i denne sæson og har været en medvirkende faktor til de gode resultater holdet har haft i denne sæson. Herfølge spillede i weekenden mod B1913 og vandt med overbevisende 4-0. Med denne sejr konsoliderede holdet sin førerposition i 1. division, og en returbillet til SAS Ligaen ser realistisk ud for holdet, der blev mestre så sent som i sæsonen 1999/00. Sidst de to hold mødtes var 13. maj 2001, hvor det på Herfølge Stadion blev til en 4-3 sejr til løverne.

Kampen bliver ikke transmitteret i TV, så drag selv med til Herfølge og følg holdet i deres bestræbelser på at kvalificere sig videre fra Dong Cuppens 5. runde.