Oldboys tabte pokalfinalen

DBU's landspokalfinale blev desværre ikke en festlig afslutning på sæsonen for FCK Old Boys med 2-5 nederlaget mod hjemmeholdet fra AGF. Rammerne var ellers perfekte med en velplejet og fast grønsvær, der uden problemer havde klaret dagens voldsomme nedbør. Da både regnen og vinden lagde sig kort før kick-off, var scenen sat for en underholdende kamp mellem 2 offensivt indstillede mandskaber. Og underholdende blev det for de få fremmødte tilskuere. FCK stillede op som følger:

Peter Madsen

Søren Westergaard  Martin Birn  Christian Lønstrup  Johnny Kongsbøg

Kim Svendsen  Michael Mio  Brian Kaus  Peter Decko

Michael Johansen  Martin Johansen

Indskiftningsspillere: Piotr Haren, Christian Taylor, Thomas Møberg

AGF startede bedst med et par alvorlige advarsler til FCK Old Boys' forsvar, herunder en afbrænder af Thomas Thorninger alene med Peter Madsen. Til trods for advarslerne lykkedes det desværre ikke for udeholdet at få styr på defensiven i tide, så som en naturlig udvikling på kampens indledning kunne Thomas Ambrosius bringe AGF foran 1-0 allerede efter 10 minutter. Efter målet fik FCK Old Boys lagt presset højere op på banen og fik skabt et par overtalssituationer efter bolderobringer på AGFs banehalvdel. Én af disse overtalssituationer førte til udligning på en kontrolleret inderside af Michael Johansen, efter at brormand havde spillet ham fri i feltet. Herefter fulgte den bedste periode i kampen for FCK Old Boys, og et par minutter efter udligningen var det tæt på en chokvending, da Martin Johansens smarte lob fra kanten af feltet ramte overliggeren langt uden for målmandens rækkevidde.

Opblomstringen for FCK Old Boys holdt desværre ikke så længe, for kun syv minutter efter udligningen, bragte Thomas Thorninger AGF på 2-1 med en behersket helflugter ved bageste stolpe. I resten af 1. halvleg var det AGF, der styrede begivenhederne, men AGF fik heldigvis "kun" scoret én gang yderligere ved Thomas Ambrosius til pausestillingen 3-1. Så var det op ad bakke for FCK Old Boys i 2. halvleg. Spillemæssigt forløb de første 20 minutter rimeligt lige, uden at de 2 hold skabte nævneværdige målchancer, men med et kvarter tilbage af kampen slukkede Thomas Thorninger reelt for spændingen med målet til 4-1 på et kontraangreb, inden Piotr Haren reducerede for FCK Old Boys, og Thomas Max Hansen sluttede kampen af med scoringen til slutresultatet 5-2.

Status på finalen blev således en fuldt fortjent sejr og sølvfadet til et velspillende AGF-hold, mens FCK Old Boys kunne se frem til en rigtig kedelig bustur hjem med endnu et sæt sølvmedaljer magen til dem fra sidste års finale.

Herefter er den officielle sæson slut for FCK Old Boys, men ikke mindst i den fodboldmæssigt set fremskredne alder er det vigtigt at holde bentøjet i gang, så allerede senere på måneden starter vi i en vinterturnering med deltagelse af bl.a AB, Hvidovre, BSV og Lyngby.