Old Boys forbliver på toppen

Der var topopgør i KBU’s bedste oldboysrække mandag aften, da FCK/KB tog imod AB70. Der var tale om kampen om førstepladsen i rækken, hvor FCK/KB inden kampe førte med to point ned til gæsterne fra Amager.

Godt 50 tilskuere havde fundet vej til kunstgræsbane 3 på KB’s anlæg, og de blev vidne til en underholdende og intens kamp mellem rækkens absolut to bedste hold. Brian Kaus bragte FCK/KB foran efter 14 minutters spil på glimrende forarbejde af Piotr Haren, mens AB70 fik udlignet på lidt af en foræring fra hjemmeholdets side godt ti minutter inde i anden halvleg.

FCK/KB kunne dog leve med et uafgjorte resultat, mens AB70 helst skulle op og få en sejr. Gæsterne pressede dog også på, og var aldeles uheldige ti minutter før tid, da en friløber ikke blev konverteret til mål – i stedet ramte bolden indersiden af stolpen og trillede i spil igen…

Men FCK/KB kunne også have løbet af med sejren. Michael Mio var ligeledes alene igennem i kampen sidste minutter, fik afdriblet målmanden, men fik på forunderlig vis ikke afsluttet ordentligt, og chancen løb ud i sandet.

Kampen endte derfor 1-1, hvilket betyder at de gamle drenge stadigvæk indtager førstepladsen i rækken foran AB70.

Brian Kaus har scoret og lykønskes af Birn, Mio, Jacob Rasmussen og Piotr Haren...

Benny Gall og Martin Nielsen evaluerer i pausen...