Old Boys forbliver på toppen

Old Boys blev Københavnermestre

Fem sejre på stribe i ligaen til FCK Old Boys var en god ballast for selvtilliden at have med til den sidste og afgørende kamp mod FB men ville være uden betydning, hvis ikke arbejdet blev gjort færdigt med endnu en sejr. FCK Old Boys mødte op som favoritter, men når der et tale om et lokalderby er dagsformen ikke altafgørende.

Det var de rutinerede kræfter hos FCK Old Boys opmærksomme på, og i første halvleg blev der holdt højt tempo i spillet fra hjemmeholdets side og vist aggressivitet i nærkampene. Det medførte som så ofte før, at det meste af spillet forgik på modstanderens banehalvdel, og at afslutningerne blev ved "lige ved og næsten".

0-0 ved pausen og nu var halvdelen af tiden gået til at afgøre kampen, men der var ro på og tilfredshed i hjemmeholdets lejr, da FB klart havde arbejdet mest for at holde nullet. Nu er det før set i fodbold, at et hold har gjort alt rigtigt undtagen det vigtigste - at score, så det kom derfor som en befrielse, da Diego Tur tre minutter inde i 2. halvleg fik hul på bylden med en sikker scoring i det lille felt efter en tværpasning fra Brian Kaus. Klassespillere slår til, når det gælder og efter en måltørke på mere end et år, var det Turs tredje scoring i de seneste fire kampe. Herefter gik kampen lidt i tomgang, men to mål af Brian Kaus lukkede kampen midt i 2. halvleg, og herefter havde det mest kosmetisk betydning, at Piotr Haren og Jacob Rasmussen scorede hver én gang, inden FB fik pyntet på stillingen til slutresultatet 5-1 til FCK Old Boys.

Hermed var det en kendsgerning, at FCK Old Boys for første gang har vundet den bedste række i København, og kvalificeret sig til DM-slutspillet som består af to puljer á tre hold med deltagelse af hver af de enkelte unionsvindere. Vinderne af de to puljer mødes i DM-finalen. Som Københavnsmester skal FCK Old Boys møde Svaneke og AB om en plads i finalen mod bedste hold fra Lolland-Falster, Fyn og Jylland. DM-slutspillet afvikles i de første tre uger af november.

Mod FB stillede FCK Old Boys op således:

Benny Gall

Martin Birn - Christian Lønstrup - Diego Tur - Christian Taylor

Michael Johansen  -  Michael Strandquist  -  Jacob Rasmussen  -  Lennart Lynge Larsen

Piotr Haren - Brian Kaus

Og på bænken: Martin Johansen, Michael Mio og Kenny Larsen

Efter kampen blev Lennart Lynge Larsen af holdkammeraterne kåret som FCK Old Boys' bedste mand på dagen