Nyt fra Sydafrika

I lørdags spillede F.C. Københavns fodboldskole i Sydafrika, UPE-FCK, mod Young Pirates fra Uitenhage.

Det var meget meget varmt, hvilket gjorde det fysisk krævende for drengene. Første halvleg blev præget af en masse frispark. Et par enkelte gange slap UPE-FCK igennem til en chance, men formåede ikke at omsætte dem til mål.

Anden halvleg satte UPE-FCK sig markant på kampen og spillede meget bedre end i første halvleg. I det 59.minut var det Nicky Koutsoudis der på Shorty Cebekhulu gode forarbejde scorede til 1-0 for UPE-FCK.

Drengene fortsatte den gode stil og kunne 10 minutter senere øge til 2-0. Denne gang var det Ashley Stowman der tog turen igennem forsvaret og scorede sikkert til slutresultatet. Dominansen fortsatte, men ikke flere mål i denne kamp.

Den 17.marts spiller UPE-FCK hjemme mod Abahlobo.

Siboniso Gaxa og Lindokhule Madonsela spillede for U-20 landsholdet den 9.marts. Begge leverede rigtig gode præstationer i venskabskampen.