Elias Jelert, Rasmus Falk og Scott McKenna i Les Deux

Nyt fra Les Deux x F.C. København

Sammen med vores Official Formal Wear Partner, Les Deux, er vi glade for at kunne præsentere den seneste kollektion i samarbejdet. Kollektionen byder på et bredt udvalg af nye designs til forårs- og sommergarderoben. 

Se hele den nye, brede kollektion på fckfanshop.dk/lesdeux

LDss24


"Sidste års sommerkollektion var den mest populære til dato, hvorfor vi har taget udgangspunkt i nogle af de stærkeste produkter fra den og samtidigt rykket baren for det samlede udtryk. Vi har virkelig glædet os til at få denne kollektion på hylderne og ud og leve på de københavnske gader", siger Martin Nøhr, Merchandise & Retail Operations Manager i F.C. København.

Neestrup & Claesson gav et smugkig til Champions League i Parken 
Til årets første hjemmekamp i Parken mod Manchester City gav kampens anfører Viktor Claesson os alle et smugkig på kollektionen, da de ankom i den nye ”92 København"-jakke. Jacob Neestrup var ligeledes iført et sæt fra kollektionen og stod skarpt på sidelinjen som altid. 

Les Deux ss24 CL

Truppen har allerede hentet deres favoritter fra kollektionen til forårets og sommerens kampe, så de kan ankomme til kamp med stil.
Du kan nu gå på opdagelse og finde dine favoritter til foråret og sommeren fra den nye kollektion her.

Tjek hele kollektionen og shop her.

Mathias Jensen, Creative Director hos Les Deux fortæller om tankerne bag den nye kollektion:
“Selve kollektionen består af en blanding af sikre klassikere understøttet af nogle spændende nye sommer styles, som I vores øjne både passer til Parken, havefesten og hverdagen. Vi er sindssygt glade for resultatet! Endnu en gang har vi I samarbejde med FCK lavet en kollektion som både er kommercielt stærk og samtidig, endnu engang, rykker lidt ifht ambitionsniveauet for vores fælles udvikling.”

Official Formal Wear Partner 
Les Deux startede i januar 2022 som F.C. Københavns “Official Formal Wear Partner”, og i løbet af lige over et år har vi sammen nu lanceret tre unikke kollektioner i Fanshoppen. Du kan høre meget mere om partnerskabet og visionerne her

Den nye kollektion kan købes i FCK Fanshop på Øster Allé og på fckfanshop.dk.