Nyt fra KB's anlæg

Efter tirsdagens træning var det endnu en gang tid til at gøre status på F.C. Københavns skadede spillere.

For at starte med det yderst positive så er det sikkert, at Lars Jacobsen bliver klar til kampen mod Brøndby på torsdag. Lars trænede fuldt med truppen i dag, og kan ikke mærke noget til det kraftige slag han fik på knæet mod FC Midtjylland.

- Det går OK, og jeg trænede fuldt med i dag, så der er ingen problemer - jeg er klar, siger Lars Jacobsen til FCK.DK.

For Martin Albrechtsens vedkommende er der også positive nyheder at spore. Han må dog stadig betegnes som meget tvivlsom til torsdagens kamp.

- Det går bedre og der er stor fremgang. Jeg trænede ikke i dag, men regner med at træne onsdag og så må vi se om det kan holde. Det gør ikke ondt, men jeg har heller ikke prøvet at løbe på det endnu, siger Martin Albrechtsen til FCK.DK.

Martin Bergvold er også på vej tilbage, og kunne fortælle følgende til FCK.DK.

- Det ser meget godt ud, men jeg regner ikke med at blive klar til Brøndbykampen. Jeg håber på at blive klar til kampen mod Esbjerg, men det er meget svært at sige. Jeg er positiv og har også trænet lidt med resten af truppen.

Thomas Røll står overfor en operation, for at komme af med de problemer han har omkring akillessenen.

- De åbner op og løsner og fjerner lidt omkring senen. Hvis operationen går som den skal kan jeg gå i gang med at løbe efter fire uger, og så håber jeg at blive klar til sæsonstart, berettede Thomas Røll til F.C. Københavns hjemmeside.