Christian Madsen - Mike Andersen, Christian Traore, Martin Lundbye (Thomas Lundbye), Steffen Hartmann - Jesper Bech, Hjalte Nørregård, Peter Hansen, Martin Bergvold - Pascal Simpson, Mikheil Ashvetia.

Elrio van Heerden og Erkan Aslan blev ikke brugt.

Vanløse - FCK U-21 2-1 (1-0)

Målscorer for FCK U-21: Mikheil Ashvetia

Det var et FCK-hold der havde revanche til gode fra efterårets kamp, hvor man tabte 2-0. Også i den kamp havde man mønstret så stærke spillere som Nørregård, Simpson, Traore, osv. Dengang var det et fortjent nederlag til FCK.

FCK kom bagud efter 2 minutters spil, hvor en centerforsvarer kiksede en tæmning, hvilket betød at Vanløse spillede en mand fri på kanten af feltet, der flot sparkede den ind. Det forhindrede dog ikke FCK i at have mange store chancer i resten af halvlegen, hvilket Vanløse dog også havde.

Efter 5 minutters spil i 2. halvleg udlignede Ashvetia efter hjørnespark og her troede man sådan set at det nu ville blive en formsag, men bare 5 minutter senere bragte Vanløse sig foran efter et langt indkast, som egentlig kun blev farligt fordi ingen af tre FCK-spillere om bolden tog ansvaret og sparkede bolden væk. Resten af halvlegen bød på sporadiske chancer til FCK uden vi blev rigtigt farlige. Som sådan kunne vi både have fortjent at vinde, spille uafgjort og tabe. Ser man bort fra resultatet var det dog et skridt tilbage efter en lang periode hvor holdet er blevet bedre og bedre til det vi træner.

Det skal siges til holdets ros, at der på intet tidspunkt blev slået ud med armene, men en del af spillerne på holdet havde bare en af de dage, hvor intet fungerede. DS-holdet spiller altid 2-3 dårlige kampe på en halvsæson og det her var sådan en. Bedste mand for FCK U-21 var Pascal Simpson.