Christian Madsen - Mike Andersen (Girayhan Arslan), Martin Lundbye, Erkan Aslan, Steffen Hartmann - Jes Fisker (Lasse Niebenmayer), Jesper Bech, Thomas Lundbye - Dennis Flinta, Vitus Kofoed, Karsten Marjø (Rasmus Nielsen)

1-5, Vitus Kofoed
1-6, Vitus Kofoed

Referat:
FCK U-21 havde op til weekendens kamp en mulighed for at komme op på samme antal point som Nivå-Kokkedal. Nivå har på papiret nok det bedste hold i DS kreds 1, så det var en kamp der tegnede til at blive en stor udfordring for det unge hold.

Om kampen er der ikke så meget at sige, da det egentlig kun var første halvleg der var spændende og havde en værdi for begge hold. Efter pausen var det hele afgjort og selvom vi lavede 3 mål (det sidste efter meget flot og hurtigt opspil), var det egentlig en sommerkamp den sidste del.

Nivå bragte sig foran efter et af de mere underligere mål oplevet i DS. En halv skovl af et spark ender med at ligge sig over i modsatte hjørne, uden chance for en ellers stærk Christian Madsen. Inden da havde FCK U-21 haft to meget store chancer og scoringen slog da heller ikke det unge hold ud. Efter cirka 25 minutters spil, må Torben Florin trække i nødbremsen, hvilket resulterede i rødt kort og straffe til FCK U-21. Det blev sikkert eksekveret af Steffen Hartmann og var det afgørende øjeblik i kampen. Første halvlegs store øjeblik var dog målet til 3-1. FCK U-21´s store bornholmer, Vitus Kofoed, vender på en tallerken omkring 20 meter fra mål og hamrer den ind via stolpen oppe omkring det ene hjørne. "Hamrer" er måske ikke den rigtige måde at beskrive hvad der sker når Vitus rammer en bold rigtigt, for vi har aldrig før i truppen haft en spiller som har den samme fysiske kraft Vitus har.

I anden halvleg var der en del chancer til begge hold, men storspil af begge keepere og ineffektivitet fra begge hold, holdt scoringen nede, så det ikke blev en målfest men kun en 1-6 kamp.

FCK U-21 - Hillerød: 4-0 (3-0)

Christian Madsen - Mike Andersen, Martin Lundbye, Erkan Aslan(Girayhan Arslan),, Steffen Hartmann - Lasse Niebenmayer, Kadir Gökcen, Thomas Lundbye - Dennis Flinta, Vitus Kofoed, Rasmus Nielsen(Karsten Marjø)

Kampfakta:
1-0, Steffen Hartman
2-0, Steffen Hartman
3-0, Thomas Lundbye
4-0, Karsten Marjø

Referat:
Da der var spillet 5 minutter og 49 sekunder havde vores venstre back scoret to mål og ingen af dem på straffespark. Og så var den kamp ligesom færdig. Eller det vil sige, Hillerød havde da deres chancer, men det havde FCK U-21 også. Kampens bedste spiller Christian Madsen (udelukkende fordi han holdt højt niveau i alle situationer han var involveret i) holdt dog Hillerød fra fadet.

Resultatmæssigt var det selvfølgelig godt, da det betød at holdets målsætning blev opfyldt samt ikke mindst at vi pludselig til alles overraskelse indtager andenpladsen i kredsen. Holdet består i år for første gang udelukkende af 1-2 års seniorer og har ikke så mange kontraktspillere som tidligere. Ligger man dertil oveni at holdet sidste år i en svagere kreds sluttede nummer 4 med 53 point, så kan man godt forstå hvorfor alle omkring holdet indtil videre er meget tilfreds med foråret. Det gælder både resultat- og spillemæssigt. Selvom holdet udelukkende skal ses som et udviklingshold, gælder det jo at man skal er jo at udvikle den enkelte spiller til at vinde fodboldkampe. Og det nemmeste parameter at se på er jo tabellen, med alle de forbehold der er omkring det.

Men tilbage til kampen. Hillerød var/er faktisk bedre end resultatet viser, og havde da også en stor ære i kampen. Der hvor de kiksede var dog en bagkæde som stod for højt i forhold til vores boldholder. At vi så ikke udnyttede det godt nok, skal i mine øjne ses i at vi nærmer os sæsonafslutningen, kampen meget tidligt blev afgjort og at det var meget varmt på Frederiksberg Stadion denne onsdag. Men det undskylder ikke for de individuelle fejl der blev lavet. I 1. halvleg fik nogle af spillerne et pludseligt indfald af storhedsvanvid og glemte at vi kun kan spille det flotte spil vi faktisk har spillet i foråret, når vi spiller simpelt og ydmygt. Dvs. at ikke alle afleveringer behøves ligne den assisterende landstræners afleveringer, på hans velmagtsdage. Så i stedet for at spille hurtigt, tog spillerne bolden til sig og prøvede for meget at ligge spillet op på et niveau vi endnu ikke er på. Hvad angår 2. halvleg??????..de sidste 25 minutter havde været bedre i selskab med en havegrill, en stor bøf og noget koldt at drikke.