Lukas Lerager

Ny skuffelse: 1-2-nederlag i Farum

I et glimrende københavnsk første kvarter kunne vi have været foran med mindst et mål, men siden tog hjemmeholdet over og havde den nødvendige skarphed til at score to gange inden den halve time ved Ibrahim Osman og Marcus Ingvartsen.

De sidste ti minutter før pausen kom vi tilbage i kampen, og i første halvlegs tillægstid blev Mohamed Elyounoussi nedlagt i FCN-feltet, men Roony Bardghji sparkede straffesparket på ydersiden af stolpen.

I stedet kom reduceringen to minutter efter pausen, da Orri Óskarsson stjal bolden fra en uopmærksom Kian Hansen på midten af banen, rundede keeper Andreas Hansen og sendte bolden ned i det tomme mål.

Resten af halvlegen bølgede spillet frem og tilbage i en hektisk og intens atmosfære, hvor begge hold kunne have scoret yderligere, men det endte for anden kamp i træk med, at vi måtte forlade banen med et 1-2-nederlag.

Næste kampe
Om en uge venter en udekamp mod FC Midtjylland, hvor vores udeafsnit også er udsolgt, og om to uger gælder det Silkeborg IF i Parken, søndag den 21. april, kl. 16. Den kamp kan du stadig sikre dig plads til billet.fck.dk - og hvis du allerede har plads, men ikke kan benytte den, så opfordrer vi til at udlåne eller frigive den, så andre kan få glæde af den.