Ny away jersey

F.C. København har fået ny andentrøje, som holdet vil benytte i det kommende år til de udekampe, hvor farverne gør det muligt.
 
”I designprocessen af vores nye udebanetrøje er der lagt vægt på tidligere trøjers farver og detaljer. Med den sorte bundfarve, flankeret af de blå nuancer, fortsætter vi vores ambition om at få fodbolden fra stadion og ud i de københavnske gader, for vi ønsker at skabe en trøje, du også vil gå med, når du ikke skal til fodbold, ” siger Martin Nøhr, der er Butikschef i Fanshoppen og uddyber:
 
”For første gang i klubbens historie følger stjernernes farve med trøjen og logoets design, hvorfor man på denne trøje vil se to sorte stjerner, der hver repræsenterer fem mesterskaber,” siger Martin Nøhr, der håber, at FCK's fans vil tage godt imod den nye trøje:
 
”Vi har heldigvis haft rigtig god respons på vores seneste trøjer, og det vigtigste for os er selvfølgelig, at vi får skabt trøjer, som FCK'ere kan identificere sig med og bære med stolthed. Det håber jeg meget, at vi er lykkedes med igen,” siger Martin Nøhr.

Hvis du vil være en af de første til at trække den nye trøje over hovedet, kan du bestille den her på Fanshoppens hjemmeside

"Som altid lancerer vi den nye trøje med en præsentationsvideo. Denne gang er ideen at visualisere nogle af de minder, der ligger i en spilletrøje, og som gør den til noget særligt for os fans. I filmen ser Zeca tilbage på flere højdepunkter fra grundspillet, og vi håber, at der venter endnu flere store øjeblikke med den nye trøje på - både i Mesterskabsspillet og i den kommende sæson," slutter Martin Nøhr.

 

>> Bliv klar til slutspillet med slutspilskort fra 449 kr. eller abonnement fra 99 kr. pr./md.