Nulløsning i årets første træningskamp

Lørdag klokken 14 spillede F.C. København årets første træningskamp. Modstanderen var svenske Halmstad og kampen blev spillet på KBs anlæg på Peter Bangsvej.

Kampen endte 0-0, hvor begge forsvar stod godt. Det var især rart at se de fire bagerste hos FCK (Christiansen, Albrechtsen, Zivkovic, Svensson) have styr på spillet i første halvleg. Bo Svensson blev dog skiftet ud i efter en halv times spil på grund af en mindre skade.

F.C København stillede op med følgende 11:

Kihlstedt - Svensson (Nørregaard 30.) - Zivkovic (Madsen 45.) - Albrechtsen - Christiansen - Bisgaard - Mykland - Poulsen - Røll - Todi (Simpson 45.) - Fredgaard (Ashvetia 55.)

Peter Hansen blev skiftet ind to minutter før tid.

F.C. København lagde i flere perioder af kampen et godt pres på svenkerne. Det førte dog ikke til de store målchancer. Halmstads målmand var selv meget tæt på at selvmål, da han boksede et hjørnespark ind på sin egen stolpe. Ashvetia havde chancen for at score cirka 10 minutter før tid, men georgieren skød forbi mål fra meget tæt hold.

Erik Mykland gjorde også en god figur på midtbanen. Sammen med Poulsen havde de et klart overtag.

På tirsdag rejser truppen til Sydafrika. Her satser man også på at få planlagt et par træningskampe.