NOSTALGI: F.C. København – FREM 11. april 2004

F.C. KØBENHAVN - FREM 3-2 (1-0)

For præcis otte år siden i dag spillede F.C. København sin hidtil seneste kamp mod den traditionsrige københavnerklub FREM. Der blev scoret fem mål i kampen, og træner Hans Backe gav debut til en ung lovende spiller.

F.C. København stillede til kampen op med følgende 11 spillere: Magnus Kihlstedt – Ole Tobiasen, Bo Svensson, Martin Albrechtsen, Lars Jacobsen – Morten Bisgaard, Hjalte Nørregaard, Sibusiso Zuma, Martin Bergvold – Álvaro Santos, Peter Møller.

Du kan læse det fulde kampreferat og se billeder fra kampen her.

Kampen endte 3-2 i PARKEN. F.C. København bragte sig foran allerede efter fem minutters spil. Den flinke brasilianer Álvaro Santos scorede, da han fulgte op på en retur givet af FREM-målmanden Jørgen Nielsen.

Da Ole Tobiasen i det 61. minut øgede føringen til 2-0 med sit første mål for klubben nogensinde, troede de 21.617 tilskuere, at kampen var afgjort, men på to mål af Lars Brøgger udlignede Valby-klubben med ti minutter igen.

I det 88. minut gjorde Álvaro Santos imidlertid det til 3-2 på et straffespark begået mod den unge debuterende angriber Jesper Bech. Resultatet medførte, at F.C. København strøg forbi Brøndby IF og røg op på 2. pladsen i ligaen efter Esbjerg FB.

F.C. København vandt siden mesterskabet med ét point ned til Brøndby IF, så det sene straffesparksmål sat ind af Santos var ikke helt uvæsentlig i den sammenhæng. FREM måtte lide den tort at rykke ud af Superligaen samme år.

Kilde: FCK.dk og Nipserstat.dk