Nicolai Jørgensen og Claudemir som børnebogshelte

Nicolai Jørgensen og Claudemir som børnebogshelte

Nu er der rigtig FCK-sjov for de alleryngste fans. Vi har nemlig i samarbejde med Forlaget Carlsen udgivet de to børnebøger, ’Claudemirs kanonkast’ og ’Nicolai Jørgensens hemmelighed‘, skrevet af forfatter Daniel Zimakoff.

Udover en medrivende historie om vores to fodboldhelte er der også en stregkode i bogen, som du kan scanne med din smartphone eller tablet og aflure deres bedste tricks i videoklip, som er produceret eksklusivt til bogen i samarbejde med FCK TV og de to spillere.

- Det er rigtig sjovt at være en del af sådan et børnebogsprojekt. Min mor købte også en masse fodboldbøger, som hun læste op for mig, da jeg var lille. Det var spændende at høre en masse om mine idoler dengang. Derfor er det da stort for mig at kunne bidrage lidt til både underholdningen, og jeg håber, at børnene, der læser, kan lære lidt af de tricks, vi fik optaget i forbindelse med bogen, siger Nicolai Jørgensen.
 
Prisen per bog er blot 40 kroner. Og den er allerede til salg i vores butikker, MegaStore i Telia Parken, FanStore på Frederiksberg samt på nettet.