Nicolai Jørgensen bliver i København

Nicolai Jørgensen bliver i København

F.C. København har besluttet sig for at udnytte sin købsoption på landsholdsspiller Nicolai Jørgensen. Dermed skifter den 21-årige offensivspiller fra tyske Bayer Leverkusen til løverne på en kontrakt frem til sommeren 2016.

Nicolai Jørgensen blev hentet til PARKEN på en 1-årig lejeaftale i sommer. En aftale, som F.C. København havde mulighed for at gøre permanent via en købsoption, som klubben altså nu har besluttet sig for at udnytte.

- Det her er en hel naturlig udvikling på den start Nicolai har fået hos os. Han har taget miljøet til sig og udnyttet den mulighed, han har fået hos os, til at finde sit niveau igen og fortsætte sin udvikling. Det havde vi både håbet på og forventet, og det er naturligvis også derfor, at vi i aftalen med Leverkusen har sikret os den købsoption, som vi nu vælger at udnytte, siger Sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

-Nicolai har vist en stor vilje til at være en del af F.C. København ved at arbejde hårdt på træningsbanen og i kampene, og det er altid en forudsætning for at få succes hos os. Når vi samtidig er blevet bekræftet i det potentiale, som vi mener Nicolai har, så er beslutningen om at hente ham fast til FCK allerede nu ikke svær. Vi mener, at Nicolai kan blive endnu bedre i F.C. København, og vi ser frem til at arbejde videre med ham.

Nicolai Jørgensen selv har tidligere offentligt erklæret sit ønske om at blive en fast del af F.C. Københavns fremtid, og derfor kommer beslutningen fra klubbens ledelse, som en god nyhed for den unge offensivspiller.

- Jeg er meget glad for at høre, at beslutningen er truffet, for det er helt sikkert det, som jeg har gået efter, siden jeg kom til F.C. København. Jeg har takket være holdkammeraterne og staben i FCK kunne finde mit niveau hurtigt, og jeg ved, at jeg her vil kunne udvikle mig endnu mere og forhåbentligt være med til at hjælpe klubben og holdet til endnu flere sejre og titler, siger Nicolai Jørgensen.

F.C. København vil i de kommende dage få ordnet de praktiske detaljer med Bayer Leverkusen, så købsoptionen kan blive realiseret.

Nicolai Jørgensen har foreløbigt spillet 11 kampe for løverne og scoret 4 gange.