Erling Haaland scorer

Neestrup: Vi mødte overmagten

“Det er aldrig rart at tabe 5-0, og vi gik jo ind for at lave det lille eller store mirakel som det ville være at få point, men vi mødte bare overmagten, ligesom 100 andre hold har gjort mod City, så det er fortjent, at vi taber 5-0. Men ikke nogen rar følelse, når man er i det,” sagde Jacob Neestrup efter magtdemonstrationen i Manchester.

Alt fokus er nu på Nordsjælland-kampen
“Jeg synes, holdet kæmpede så godt de kunne, men det er klart, at der altid er noget, som både vi trænere og spillerne kan gøre bedre. Men jeg har sagt til spillerne, at lige nu er alt fokus på kampen på lørdag mod Nordsjælland, og så kan vi tale om City-kampen på søndag og mandag, inden vi møder dem igen tirsdag.”
“Nordsjælland-kampen er bare den vigtigste af de tre kampe, og det lyder måske forkert at sige det, men sådan er virkeligheden for os."

Om fravalget af Cornelius
"Det var også derfor, at Corner ikke spillede, for planen er, at han skal spille 90 minutter på lørdag og så giver vi det et skud mere tirsdag, og herefter er der kun fem dage til Derby.”

“Men det er et hårdt program for en spiller, der gik ud under opvarmningen i Odense for et par uger siden med muskelproblemer, trænede hårdt i landskamppausen og spillede 90 minutter mod AGF i søndags. Det var hårdt for hans krop, og derfor spillede han ikke i dag. Selvfølgelig skulle han spille, hvis vi skulle have stillet stærkest muligt, men vi er kommet så dårligt i gang i Superligaen, at vi har brug for al den power vi har for at få tre point på lørdag.”

Om Grabara i målet
“Valget af Grabara i målet traf jeg for nogle dage siden. Jeg var ikke tryg ved at gå ind i de næste ugers kampprogram med kun én matchfit keeper, og derfor skulle Grabara i spil. Og han stod også en god kamp, selv om det lyder mærkeligt, når man har tabt 0-5, men det var ikke hans skyld.”

Om Haalands andet mål
“Vi stod som sagt mod verdens måske bedste klubhold og en af de allerbedste angribere i Haaland, og selv om jeg hele tiden har sagt, at Citys styrke er deres kollektiv og ikke kun de enkelte stjerne, så er det bare vildt at se, hvordan han f.eks. laver deres andet mål.”

“Den måde han positionerede sig på inde foran vores mål, da skuddet kommer, så han er klar hvis der kommer en rebound. Det ser man ikke mange angribere eller forsvarere gøre.”

“Men som sagt, nu skal vi hjem og bruge alle kræfter på at forberede os til på lørdag, og så arbejder vores analytikere selvfølgelig med den her kamp, så vi på søndag og mandag kan se på, om vi kan forbedre nogle procent, så vi har lidt større chancer for at tage point på tirsdag. Det er i hvert fald det, vi stræber efter,” sluttede Jacob Neestrup.