Spillerne jubler foran fansene

Neestrup: Vi har altså et pivhamrende godt fodboldhold

”Det var dejligt at kunne give fansene en sejr igen med den fantastiske opbakning, vi altid får herinde,” sagde Jacob Neestrup efter den forrygende fodboldfest i Parken, der bød på hele syv københavnske mål mod OB.

”Vi har altså et pivhamrende godt fodboldhold, og spillerne viste igen i dag, at de hele tiden vil angribe og score mål, og det er virkelig noget af det, jeg er mest tilfreds med.”

”Vi talte også i pausen om at gå ud og blive ved for at score flere mål, for vi har også en målscore at tænke på. Men sejren giver stadig kun tre point, og vi halter stadig efter, fordi vi gjorde det svært for os selv i starten af sæsonen.”

”Det er klart, at OB i aften lider en hård skæbne med to røde kort, for så bliver det meget svært at spille herinde mod os, men jeg synes allerede, at vi 11 mod 11 var gode. Det var vi også mod AaB for en uge siden, hvor vi bare manglede at putte chancerne i kassen, men det lykkedes jo til fulde i dag, og jeg synes, at pilen peger klart opad i forhold til at skabe chancer.”

”En spiller som Mo springer selvfølgelig i øjnene i dag, og han har de sidste kampe været på et niveau, der er langt over det man ellers ser i Superligaen, så det er bare med at nyde det, så længe vi har ham. Men det kan han også, fordi vi har et stærkt kollektiv, der bærer individualisterne,” sluttede Neestrup.

Næste søndag venter en udekamp i Horsens, og så ses vi forhåbentlig i Parken igen om to uger til topkamp mod Viborg FF – søndag den 19. marts kl. 15.00, hvor alle spiller samtidig i sidste runde af Grundspillet.