Jacob Neestrup

Neestrup: Meget tilfreds med kampen og med sæsonen hidtil

"Jeg er meget tilfreds med hele kampen, for selv om der er perioder i begge halvlege, hvor vi mister initiativet, så mister vi aldrig kontrollen," sagde Jacob Neestrup efter 2-0-sejren over Viborg.

"Det eneste jeg kan indvende, det er bare, at vi skal score til 2-0 noget før og lukke den til 3-0 i det første kvarter af 2. halvleg."

"Jeg synes dog, at det er vores bedste præstation i Superligaen denne sæson. Vi har rokeret en del undervejs, også mere end vi nok vil gøre i de kommende kampe, fordi de europæiske kvalifikationskampe bare er så vigtige."

"Det er måske gået lidt ud over rytmen og flowet i nogle kampe, men i dag har vi ingen dårlige perioder, og vi givet ikke noget væk overhovedet."

"Så jeg ser tilbage på en resultatmæssig perfekt indledning på sæsonen, selv om vi havde en skidt halv time mod Silkeborg, der kostede os sejren. Det lever vi med, for vi har vundet de andre seks kampe, og vi ligger nummer et, og vi har spillet os i Champions League-gruppespillet."

Denis Vavros andet fantastiske langskudsmål på to dage – denne gang målt til 35 meter ude – fik selvfølgelig også et par ord med af cheftræneren, der nåede gennem hele følelsesregistret i forbindelse med målet.

”Denis gør jo alt det en cheftræner siger, man ikke skal gøre, så jeg nåede lige at tænke neeej, men så ryger man selvfølgelig helt op i den anden ende af skalaen, når man ser den gå ind!”

”Han har jo også bare en hammer, det må man sige, og det er nok også meget godt, at vi har det våben, når modstanderen står lavt. Og så er det jo smittet af på Kevin, der også havde et fornemt langskud på træværket,” smilede Neestrup.