Denis Vavro

2-0 over Viborg

På et tidligt mål af Roony Bardghji og endnu et vanvittigt Vavro-langskud vandt de danske mestre en sikker, men alt for lille sejr over Viborg FF.

Endnu en tidlig Superliga-scoring gav igen mestrene en god start på kampen, da Roony Bardghji scorede i det 8. minut - efter en forrygende indledning, hvor Orri Óskarsson var alene igennem, og Kevin Diks hamrede et langskud på trekantsammenføjningen.

Efter vores gode start kom Viborg mere på bolden, men uden at komme til farlige chancer, og i stedet lagde vi tungt pres de ti sidste minutter af 1. halvleg. Vi kunne igen have fordoblet føringen, da et Grabara-udkast (!) gav Elias Achouri en friløber, men han afsluttede lige på Viborg-keeper Lund.

Kort efter pausen blev tingene dog sat på plads, og Parken troede næsten ikke sine egne øjne, da Denis Vavro igen hamrede et langskud i nettet fra 30-35 meters afstand!

I et sprudlende kvarter belejrede vi nu deres mål og havde flere store chancer til et tredje mål.

Senere i halvlegen var det igen tæt på flere gange, men da vi samtidig formåede at lukke meget solidt af bagude, kom der aldrig spænding om udfaldet.

En meget overbevisende præstation fra start til slut af løverne, som nu kan gå til landsholdspause på førstepladsen.

Tak for støtten i aften fra 23.245 tilskuere i Parken, hvor Denis Vavro blev en sikker vinder i fansenes afstemning om Carlsberg Man of the Match.

Nu venter to ugers landskamppause og fire udekampe mod FC Nordsjælland, Galatasaray, Brøndby IF samt en endnu ukendt pokalmodstander, inden vi igen ses i Parken lørdag 30. september, kl. 15.00 mod FC Midtjylland.