Jacob Neestrup

Neestrup inden Lyseng: Motivationen er en ny pokalfinale

Onsdag aften kl. 19.45 tager de forsvarende pokalvindere hul på titelforsvaret mod IF Lyseng fra 3. division. Og cheftræner Jacob Neestrup & Co. går efter at stå i finalen i Parken igen i 2024.

"Min forventning er, at vi skal gå videre mod et hold, som vi selvfølgelig skal slå. Vores store motivation er at stå i pokalfinalen igen, og så sent som i går sad vi og så Diogos enlige mål fra sidste sæsons finale. Det er en kamp, som vi rigtigt gerne vil stå i igen, og give os selv muligheden for at vinde pokalen endnu engang," siger Jacob Neestrup efter tirsdagens afsluttende træning inden opgøret mod århusianerne.

Selvom om der er masser af store kampe i kalenderen i denne periode, understreger Neestrup, at en sejr onsdag aften er første skridt på vejen til en pokalfinale mere - ligegyldigt hvilken modstander der venter:

"Det er selvfølgelig en anderledes kamp end et Derby på udebane eller en Champions League-kamp i Istanbul. Og det er den største kamp for vores modstander, og de vil komme med alt, hvad de kan. Derfor er det vigtigt at vi rammer vores niveau, og tager kontrol på kampen. Så er der gode muligheder for at kunne vinde sikkert i sidste ende, og det er det, det handler om," fortæller han.

Bred trup med kontinuitet
Cheftræneren glæder sig til at bringe nogle af de spillere i spil, som måske ikke har fået så mange kampminutter de seneste par uger. Men planen er stadig en stamme af kontinuitet i holdet:

"Vi har en bred trup, og den skal selvfølgelig bruges, så det bliver en blanding. Men det er vigtigt at huske på, at vi i F.C. København elsker at spille kompetitive kampe, og vi elsker at spille hver tredje eller hver fjerde dag. Vi er med i tre turneringer, og vi vandt denne turnering sidste år. Det vil vi gerne gøre igen," slutter Neestrup. 

I sidste sæson gik løverne hele vejen og vandt pokalturneringen for 9. gang. Der er kickoff kl. 19.45 i Århus, og kampen kan ses på TV3+ eller Viaplay.