F.C. Københavns trænerbænk

Neestrup før Derby: Skal fortsætte fremgangen

Søndag kl. 14 er der Derby på Brøndby Stadion, og cheftræner Jacob Neestrup forventer, at kampen som vanligt bliver intenst, tæt og spændende:
 
”Vi ved, hvad der venter os, og det skal vi være klar til at håndtere. Der er altid masser af tempo og intensitet i de her kampe og i alle duellerne," siger Neestrup inden sit første Derby som cheftræner for F.C. København.

"Det er også væsentligt for os, at vi holder strukturen i vores hold og spil,” fortsætter Neetstrup efter de to seneste uafgjorte kampe mod FC Nordsjælland og Manchester City.
 
”Vi skal fortsætte den fremgang, vi har haft i vores præstation over de seneste kampe, hvor vi som minimum har været stabile og konstante i vores udtryk. Afstandene i holdet har været korte med og uden bold, hvilket har klædt os."

"Som alle ved, så har vi en del nøglespillere ude, men på trods af det, kommer vi igen til at sætte et yderst konkurrencedygtigt hold på banen til Derby i morgen, som spillerne glæder sig meget til.”

”Det er ærgerligt, at vi er i en situation, hvor der ikke kan være fans fra begge klubber, men det er sådan, det er, og vi må forsøge at gøre vores til, at FCKs fans får en god dag foran fjernsynet i stedet for på stadion,” siger Jacob Neestrup.

Ud over at se Derby foran skærmen derhjemme, kan du f.eks. også se den på Bar på Øster Alle på hjørnet af C- og D-tribunen - her er åbent søndag fra kl. 12.00.
 

Bar på Øster Alle - på hjørnet mellem B- og C-tribunen