Jacob Neestrup

Neestrup: Enorm forskel på de to halvlege

“Jeg er ikke tilfreds med vores 1. halvleg, men 2. halvleg var helt som det skulle være,” sagde Jacob Neestrup efter hans debutsejr som cheftræner.

“Selv om vi ikke lykkedes med det vi ville før pausen, så er jeg dog tilfreds med, at vi er svære at score på. I mange kampe har vi givet alt for mange chancer væk, men det gør vi ikke i dag, så hvis det er vores bundniveau, kan jeg godt leve med det i de perioder, hvor spillet ikke kører.”

“Vi var ikke overraskede over AGF’s høje pres, men vi lykkedes ikke med vores planer om at spille rundt om eller hen over deres pres. Men det var noget af det, vi rettede op på i pausen, og der var jo enorm forskel på de to halvlege.”

“Før pausen blev det for hektisk, vi manglede ro i spillet med bolden, og vi fik ikke udnyttet de kompetencer, som f.eks. Mo og Corner har. Men det var jo en fornøjelse at se, hvordan Mo spillede efter pausen, hvor vi generelt var teknisk meget bedre på bolden end før pausen.”

“Vi er naturligvis rigtig glade for den her sejr, men det er også tragisk for os alle at se Zeca blive båret ud med det, der ligner en alvorlig skade. Nu må vi se de næste dage, for jeg hverken kan eller må sige, hvad der er galt, men det så desværre slemt ud,” sluttede Jacob Neestrup.