Dame N'Doye

Nederlag trods stærkt comeback i Esbjerg

Vi var bagud med 0-2 ved pausen, vendte det hele til 3-2 i anden halvleg, men tabte alligevel 3-4 i Esbjerg.

Robert Skov scorede en enkelt, og med 28 mål har han nu tangeret rekorden for flest mål på én sæson i landets bedste række.

Skovs mål faldt på straffe til stillingen 2-2. Forinden havde han selv sparket et straffespark på stolpen, som tog Esbjerg-keeper Højbjergs ryg og gik i mål. Og med et kvarter igen tappede Jonas Wind et hjørnespark i mål til 3-2.

Kort efter leverede hjemmeholdet dog sit eget lille comeback med udligningen til 3-3, og dybt inde i overtiden blev den chancerige kamp afsluttet med endnu et mål, da hjemmeholdet scorede til 4-3.

Hjemmeholdets mål blev scoret af Adnane Tighadouini (1-0 og 2-0), Denis Vavro (selvmål, 3-3) og Rudolph Austin (4-3). Få overblikket over alle matchfacts lige her.