Lukas Lerager

Nederlag i Randers

Det blev et nederlag i sidste runde af grundspillet, da Randers vandt 2-1 og dermed selv sikrede sig en plads i Top 6 inden slutspillet.

Et stolpeskud fra Jonas Wind efter 10 minutters spil var kampens klart største chance, indtil hjemmeholdet slog kontra syv minutter før pausen efter et hjørnespark i modsatte ende. Lasse Berg Johnsen satte foden på inde foran, og så var Randers pludselig i front.

Men den føring holdt kun få minutter, så brød Mohamed Daramy igennem ved mållinjen - og han fandt med en flad cut back-aflevering en fri Lukas Lerager, der flot sparkede bolden helt op i nærmeste målhjørne.

Dermed stod det 1-1 ved pausen.

Kampens afgørelse kom godt ti minutter før tid, da et Randers-indlæg snittede indskiftede Viktor Fischer og havnede for fødderne af Mathias Greve, der med en flugter passerede Kalle Johnson.

Randers kunne dermed juble over sejren og en plads i Top 6 for første gang siden turneringsformatet med grund- og slutspil blev indført i Superligaen.

Dermed indtager F.C. København 4. pladsen inden Mesterskabsspillet starter på den anden side af landskampspausen i den kommende weekend.