Andreas Cornelius forsøger sig mod Sparta Prag

Nederlag i Prag efter en time i undertal

Sparta Prag vandt 2-0 i lørdagens træningskamp i Tjekkiet, hvor det var op ad bakke for de danske mestre efter et rødt kort til Denis Vavro allerede midtvejs i første halvleg.

Første scoring faldt i det 17. minut, da Sparta Prags nigerianske angriber Victor Olatunji blev spillet fri i dybden og løb fra både Diks og Vavro og sparkede bolden hårdt i nettet bag Grabara i det korte hjørne.

Efter 25 minutter kastede Denis Vavro sig ned i en glidende tackling ved sidelinjen og ramte Haraslin hårdt. Et klart gult kort, men den tjekkiske dommer Ladislav Szikszay hev et direkte rødt kort op ad lommen til slovakken, og vi fik efterfølgende ikke lov til at sætte en erstatning på banen. Dermed måtte vi spille resten af træningskampen i undertal med blot 10 mand, og Valdemar Lund afløste Roony rent taktisk kort efter udvisningen.

Et kvarter før tid blev det 2-0 til Sparta Prag på mål af den tjekkiske landsholdsspiller Jan Kuchta, der sparkede bolden fladt i nettet på riposten efter Tuci havde ramt stolpen forinden.

Med en mand mindre i store dele af opgøret kom københavnerne ikke frem til meget, men mod slutningen var Jordan Larsson tæt på en reducering to gange. Men først stod stolpen i vejen og siden reddede Spartas indskiftede danske keeper Peter Vindahl flot svenskerens førsøg.

Næste træningskamp er næste lørdag den 20. januar kl. 14.00 hjemme på Nummer 10, hvor AGF kommer på besøg. Den kamp kan du også se LIVE i din FCK App eller på TV.FCK.DK.

Se højdepunkterne og læs mere om kampen senere.