Viktor Fischer

Nederlag efter drama på heden

Vi førte 2-0, men tabte 2-3 i topkampen mod FC Midtjylland.

Det startede ellers fantastisk, da Federico efter fornemt forarbejde af Falk, Pieros og Fischer bragte os på 1-0 efter 13 minutter. Det var femte kamp i træk, at Federico scorede, og han tangerede dermed Christians Lønstrups klubrekord.

Kort efter sendte Robert Skov et forrygende frispark afsted fra 30-35 meters afstand, men det prellede desværre af på undersiden af overliggeren.

I begyndelsen af anden halvleg fordoblede Viktor Fischer føringen, da han dirigerede et fladt indlæg fra Ankersen i kassen.

Så sad man og lugtede den syvende sejr i træk, men to hjørnesparksmål inden for ti minutter og en lidt heldig kontra ti minutter før tid sikrede hjemmeholdet sejren.

Et meget ærgerligt nederlag især fordi Pieros ramte indersiden af stolpen ved 2-2.