Nathan Coe til F.C. København

F.C. København er i dag nået til enighed med den australske målmand, Nathan Coe, om en kontrakt gældende for den resterende del af sæsonen.

 

Den 22-årige målmand startede sin karriere i hjembyen Brisbane. Som ungdomsspiller blev han hentet til italienske Inter, efter en fremragende præstation ved U-17 VM i 2001. Udover slutrunden i 2001, deltog Nathan Coe også for Australien ved U-21 VM i 2003.

 

I 2004 skiftede han til den hollandske storklub PSV Eindhoven, hvorfra F.C. København har hentet ham. Om Coes ankomst til de danske mestre, siger sportschef Carsten V. Jensen:

 

- Vi har nu set Nathan af to omgange og vi har været glade for hvad vi har set. Han er en dygtig keeper og har den rigtige profil til vores trup. Nu skal perioden frem til sommer vise, om der er grundlag for en længerevarende aftale.

 

Gennem sine to tidligere træningsophold, har målmanden haft mulighed for at danne sig et indtryk af sin nye klub:

 

- F.C. København er en stor klub og jeg ser skiftet som et vigtigt skridt for mig. Jeg er kommet til København for at gøre mit bedste, få så meget spilletid som muligt og så skal jeg overbevise klubben om at jeg er værd at satse på i fremtiden, siger Nathan Coe.

 

Nathan får spillertrøje nummer 41 og starter træningen sammen med sine nye holdkammerater lørdag den 3. februar på Nummer 10.

 

 

 

Coe og Carsten V. med Nathans nye spillertrøje...
Foto: Carl Redhead

 

Nathan Coe i sit nye dress...
Foto: Carl Redhead