MESSYWEEKEND x F.C. København

Midt i fejringen af The Double 2023 er vi glade for at byde velkommen til MessyWeekend som ny partner i F.C. København.

Dette nye brand-partnerskab med det københavnske solbrille-brand byder på en helt ny, unik MW x FCK kollektion, som du finder i FCK Fanshop netop nu.

SOL & GULD OVER KØBENHAVN
Sammen med MessyWeekend har vi arbejdet på at skabe en kollektion af solbriller for alle F.C. Københavnere.

Partnerskabet med MessyWeekend giver endnu en gang muligheden for at tilbyde vores fans et livsstilsprodukt, hvilket denne gang kommer til udtryk i en fælles kollektion af solbriller, lavet i samarbejde med det københavnske brand.

En kollektion hvor kvalitet, design og merchandise går hånd i hånd.

>>> Se hele kollektionen og shop her

“Vi er virkelig glade for at kunne byde MessyWeekend velkommen i Fanshoppen,"  siger Martin Nøhr, Merchandise & Retail Operations Manager i FCK Fanshop.

"Dette partnerskab er et helt naturligt næste skridt inden for de seneste års udvikling om at blive et livsstilsbrand for alle F.C. Københavnere. Vi kan nu tilbyde håndlavede unisex-solbriller af bedste kvalitet til vores fans."

"Processen med MessyWeekend har været lærerig, spændende og ikke mindst meningsfuld, da de altid har stræbt efter højeste hylde, og efter hvordan vi kan tilbyde et produkt, der giver mening på og udenfor kampdage,” siger

Se med her hvordan det gik, da spillerne blev præsenteret for den nye kollektion:


Mads Koch Petersen, COO & Co-Founder hos MessyWeekend fortæller:

"Vi er enormt stolte af dette samarbejde med F.C. København."

"VI ER KØBENHAVN" strategien, som F.C. København præsenterede i 2022, er noget vi kan spejle os i, da dette også altid har været en stor del af MessyWeekends DNA. Med samarbejdet er ambitionen at lave et fælles take på en af de vigtigste fan-accessories til en fodboldkamp - udover fadøllen selvfølgelig!”

MW x F.C. København
Kollektionen består af seks forskellige par solbriller, der alle har subtile referencer til klubben i designet.

Solbrillerne er lavet af bio acetat, og hver enkelt brille er designet med fokus ned til mindste detalje for at skabe en alsidig kvalitetssolbrille, der kan bruges både på og udenfor stadion. 

MW x F.C. København består af unisex solbriller, fordelt på tre forskellige designs i forskellige farvevarianter til voksne samt én model til de yngste.

>>> Se hele kollektionen og shop her

CS 10

M H


>>>> Se hele kollektionen og shop her

Hvem er MessyWeekend?

MessyWeekend er et Københavnsk solbrille-brand fra 2018, som designer og producerer håndlavede solbriller.

Solbrillerne fra MessyWeekend er håndlavede, og designet her i København af et internationalt team med en fælles passion for frihed, for kultur og for solbriller.

Solbrillerne kommer naturligvis med fuld UV400-beskyttelse og er designet med subtile FCK-detaljer og farver, der symboliserer vores hovedstad. 

For hvert par solbriller, der sælges, donerer MW en del af omsætningen for at sikre oprydningen af havplast. På blot fire år har de sikret oprydningen af mere end 250 tons.