Telia Parken - uden for før kampstart

Martin Langagergaard ny præstations­psykologisk konsulent

Martin Langagergaard tilknyttes F.C. København som præstations-psykologisk konsulent. Han kommer fra en tilsvarende rolle i AaB, hvor han har været tilknyttet i 12 år.

“Vi ser meget frem til at arbejde sammen med Martin, der er en stor kapacitet inden for sit felt og kommer med stor erfaring og stærke referencer. Han er vant til at arbejde sammen med mennesker, der skal præstere under stort præstationspres, og han kender samtidig mekanismerne i en fodboldklub indgående via sin tid i AaB. Vi er meget glade for, at han har haft lyst til at blive en det af setuppet omkring holdet,” siger manager Ståle Solbakken.

Martin Kangagergaard selv ser frem til en ny udfordring:

“Jeg har haft det rigtigt godt i AaB, men nu glæder jeg mig også til en ny stor udfordring i FCK med de store ambitioner og forventninger, der er til en klub af den størrelse. Det bliver spændende at arbejde sammen med spillerne og staben, og jeg ser virkelig frem til at komme i gang,” siger Martin Langagergaard.

Ud over sit virke i AaB arbejder Martin Langagergaard blandt andet også som konsulent for Politiets Aktionsstyrke og den tilsvarende norske Delta-enhed.