Det var ikke megen underholdning der blev disket op med på Frederiksberg Idrætspark, da FCKs reserver her til formiddag skulle forsøge at hente 3 points hjem til klubben.

Kevin Bechmann Timm - Thomas Christensen

Thomas Delaney - Jacob Neestrup - Mads Laudrup - Paw Bendixen

Casper Winfeld - Jacob Albrechtsen - Nicolaj Hansen - Danni Jensen

Frederik Vang

Kampens første halvleg blev fløjtet i gang på denne lune søndag formiddag, og der skulle gå et lille kvarter før de fremmødte fik det første, der kunne minde om action. HIKs Nicholas Gotfredsen begik et kluntet frispark lidt til højre for feltet og så gult. Frisparket fik FCK/KB desværre intet ud af, men slog i stedet contra og nåede op i HIKs straffesparksfelt, hvor Nicolaj Hansen – ifølge dommer Martin Olsgaard – begik et så groft frispark, at han også måtte indkassere et gult kort.
Stadig 0-0.

Indtil kampens 25 minut var der fortsat ikke meget at notere sig. En masse tabte bolde på midten, upræcise afleveringer og skidt positionering fra begge holds side prægede kampen. I det 25. minut måtte reservernes Danni Jensen se sig selv blive noteret på Olsgaards gule-kort liste, da han efter at have tabt bolden begik frispark. Linien fra dommeren var lagt og hans indsats i kampen må siges at være en af de mest bemærkelsesværdige i kampen set over en helhed.

Spillet bølgede frem og tilbage, men der kom ingen farlige chancer ud af nogle af holdenes indsatser. Først i det 42. minut kom tilskuerne op at stå. HIK’s Michael Christensen kæmpede sig vej til SAS ligareservernes straffesparksfelt inden dommerens fløjte lød. Mange troede et kort sekund, at der var dømt straffe, men i stedet hev han et af de velkendte kort op af lommen og gav forwarden gult for film.

Og så var det blevet tid til 2. halvleg ...

Pausen bød ikke på nogle udskiftninger og der skulle gå ti minutter af anden halvleg før de første klapsalver i kampen gjaldede ud over stadion. Dette på grund af et godt hovedstød fra hjemmeholdet, men keeper Michael Andersen tog sig godt af det og stilheden indfandt sig øjeblikkeligt igen.

Havde det ikke været for HIKs enkeltmands-fan-underholdning havde der været så stille på stadion, at man næsten havde kunnet høre græsset gro.

En dobbeltudskiftning fra Byens Hold i det 65. minut lagde op til fornyet kampgejst. Dog kunne Aunvig og Gravesen ikke ændre på, at holdet havde svært ved at bide sig fast i kampen. Spillet ville ikke rigtigt flyde, og det kunne af og til være lidt svært, at se den røde tråd i spillet.

Det virkede som om, at ingen af spillerne - på begge sider af banen vel at mærke - formåede at løbe i de rigtige huller. Så på en dag som i dag, kan man kun glæde sig over at HIK matchede reservernes manglende held til at få spillet til at flyde.

Den sidste indskiftning af Nicklas Kristensen kunne heller ikke føre andetholdet til sejr, men dog skal det nævnes, at de 240 fremmødte fik gode detaljer at se fra en velspillende Frederik Vang Larsen i målet. Han stod for kampens ubestridt bedste detalje med sin sublime dobbeltredning kort før tid og sørgede for at kampen endte 0-0 og det ene point blev sikret i en kamp, som nok ikke vil gå over historien.

Træner Niels Sørensen havde følgende korte kommentar at knytte til dagens indsats:

- Det var simpelthen ikke godt nok. Taktikken var egentlig klar og begge hold står sådan set ok på banen. Men i dag manglede vores eget hold både bevægelse uden bold, ideer og ikke mindst tempo. Den gennemgående mangel i vores spil i dag må nok bare siges at være parathed, slutter Niels kort til FCK.DK

Følg reserverne i næste kamp ude mod Ølstykke næste søndag og se, om holdet har fået bragt paratheden og kreativiteten tilbage i truppen.