Lørdag fejrer vi en historisk dag

Kampen mod AC Horsens i morgen kl. 18.30 i Telia Parken spilles på en helt særlig dato. Det er nemlig - næsten på klokkeslet - præcis 25 år siden, at F.C. København spillede sin første Superliga kamp nogensinde.

Onsdag aften den 12. august 1992 tørnede Benny Johansens mandskab ud mod Frem i Valby Idrætspark. Dommer Peter Mikkelsen fløjtede kampen i gang kl. 19.00, og efter to halvlege havde F.C. København sejret med overbevisende 3-0.

Allerede efter 8 minutter scorede Martin Johansen klubbens første Superliga-mål, og med yderligere to mål i kampen blev han også F.C. Københavns første hattrick-helt.

Vi fejrer den historiske dag i pausen af AC Horsens kampen lørdag aften. Så hvis du står på tribunerne, kan du være heldig at gribe en af de officielle F.C. København kamptrøjer, der bliver skudt ud blandt publikum.

Husk at du kan varme op til kampen på 3. Halvleg - og har du endnu ikke billet til kampen, kan du finde din plads her.