Lukas Lerager

Lerager før AaB: Vi glæder os til at spille i Parken igen

Søndag kl. 16.00 er der sæsonpremiere i Parken, når vi indleder 3F Superligaen med en kamp mod AaB. Det bliver foran op til 17.000 tilskuere, som er det tilladte lige nu, og det betyder meget for Lukas Lerager og holdet, at de kan se frem til stor opbakning fra tribunerne:

Giver ekstra energi
”Vi oplevede i Mesterskabsspillet, at det gav os et stort løft i intensiteten i kampene, da der kom fans tilbage i Parken. Det giver en ekstra energi og dimension i kampene, så vi ser meget frem til igen at spille foran mange FCK-fans i København,” siger Lukas Lerager.

”Det har været en fysisk hård preseason, og vi har arbejdet meget med både de fysiske og de taktiske elementer, så vi føler os klar til at komme i gang med at spille om point."

Får intet foræret
"Vi starter fra nul, og vi ved, at vi ikke får noget som helst foræret mod AaB, så vi skal være klar til at spille med høj intensitet og holde tempoet højt i vores boldomgang. Kan vi det, så slår vi også AaB.”

Jagten på mesterskab og gruppespil
Lukas ankom fra Genoa i januar og ser nu frem til sin første hele sæson i København:

”Jeg har lært alle meget bedre at kende både på og udenfor banen, og jeg føler mig rigtigt godt tilpas på holdet og i klubben. Nu skal vi ud og jagte mesterskabet og få os tilbage i europæisk gruppespil. Det glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med,” siger Lukas Lerager.

Du kan stadig få en plads til kampen mod AaB og de kommende kampe i Parken. Se mere her.