Lukas Lerager

Lerager afgjorde intern testkamp

Torsdagens træning på Nummer 10 bestod af en intern testkamp på 45 minutter mellem ”hvidt hold” og ”sort hold”.

Det blev en fin gang kamptræning, selv om den kraftige vind drillede lidt, og Jess Thorup var efter omstændighederne fint tilfreds med hvad han så.

”Jeg synes, det så udmærket ud, men man kan jo godt se, at vi er tidligt på sæsonen. Men det havde vi også regnet med,” sagde Thorup.

”Vi har kun trænet siden søndag, og nogle kom først i gang mandag, så der er stadig meget at arbejde med. Men nu kom vi i gang med kamptræning og slap heldigvis også for skader.”

”Nu har spillerne en fridag i morgen, inden vi træner igen lørdag og søndag, hvor jeg regner med, at Peter Ankersen, Kevin Diks, Pep Biel og Hákon Haraldsson træner med igen.”

Der faldt et enkelt mål i den interne kamp, og det stod Lukas Lerager for efter 14 minutters spil, efter at Jonas Wind havde headet et hjørnespark på overliggeren.

Jonas Wind
Jonas Wind header på overliggeren.


”Hvidt hold”:
Kalle Johnsson – Bryan Oviedo, Mattias Jakobsen, Ethan Amundsen-Day, Victor Kristiansen – Andri Baldursson, Rasmus Falk, Lukas Lerager, William Bøving – Jonas Wind, Orri Óskarsson

Midtvejs kom Emil Højlund ind i stedet for Andri Baldursson.

”Sort hold”:
Kamil Grabara – Elias Jelert, Marko Stamenic, David Khocholava, Pierre Bengtsson – Roony Bardghji, Jens Stage, Isak Jóhannesson, Daniel Haarbo – Kamil Wilczek, Rasmus Højlund

Midtvejs gik Haarbo ned i centerforsvaret og Stamenic op på central midt, mens Isak trak ud på kanten.

Marko Stamenic
Marko Stamenic er tilbage fra sit lejeophold i HB Køge.

 

Rasmus Falk
Rasmus Falk er klar igen

 

Andri Baldursson
Andri Baldursson spillede en "halv halvleg".

 

Ethan Amundsen-Day
Vores norske U19-stopper Ethan Amundsen-Day var også med i dag.