Lars Jacobsen bliver i F.C. København sæsonen ud

F.C. Københavns danske landsholdsspiller, Lars Jacobsen, har meddelt klubben, at han vil søge nye udfordringer, når hans kontrakt udløber i sommeren 2007.

 

- Vi kunne have fået en økonomisk gevinst ved at sælge Lars Jacobsen allerede nu, men det bliver der ikke tale om. Vi har prioriteret at bevare højest mulige sportslige niveau igennem forårets afgørende kampe om det danske mesterskab, og derfor bliver Lars i F.C. København frem til kontraktudløbet. Det er i den forbindelse en glæde at konstatere, at Lars har accepteret denne løsning og tillige har givet udtryk for et stort ønske om at bidrage til F.C. Københavns forsvar af DM-titlen, siger sportschef Carsten V. Jensen, der samtidig er tilfreds med, at beslutningen dels giver ro om emnet frem til forårssæsonen, og dels giver klubben op til 8 måneder til at finde en løsning på pladsen som højre back.

 

Lars Jacobsen debuterede for F.C. København i foråret 2004 og har vundet 2 mesterskaber og en landspokaltitel med Byens Hold. Lars startede sin karriere i OB og kom til F.C. København fra Hamburger SV. Han har spillet 139 kampe for klubben og 8 A-landskampe. Lars Jacobsen har ydermere præsteret at spille 84 kampe i træk for F.C. København, hvilket er en klubrekord.