Direktør Lars Bo Jeppesen

Lars Bo: Fodbold-Danmark skal løse det på en ansvarlig måde

Vi er i fuld gang med at fastlægge billetprocedurerne for vores tre sidste 3F Superliga-hjemmekampe, og efter gårsdagens finale i Sydbank Pokalen er der ekstra fokus på de særlige Covid-19 regler, der skal begrænse smittefaren mest muligt.
 
"Jeg var naturligvis også bekymret over de scener, vi så i Esbjerg, men det er vigtigt at huske, at omstændighederne omkring finalen var meget anderledes end testkampene, som blev afviklet i god ro og orden," siger direktør Lars Bo Jeppesen.
 
"I går var der to gæstende hold på et helt tredje stadion, mens testkampene - og de kommende kampe i 3F Superligaen - spilles på klubbernes egne stadioner med egne stewards og egne sikkerhedsprotokoller, ligesom der ikke er udebanefans til kampene. Det siger jeg ikke for at bagatellisere det, der skete i går, men de konkrete episoder ønsker jeg ikke at gå nærmere ind på. Tiden er ikke til at pege fingre ad nogen, men til at Fodbold-Danmark står sammen og løser det her på en ansvarlig måde."
 
"Men det giver anledning til, at vi er endnu tydeligere i vores dialog med fansene om de spilleregler, der gælder i øjeblikket. Alle, der skal ind til vores hjemmekampe, vil få en mail med reglerne, som også kommer til at stå på vores hjemmeside og sociale medier, og på kampdagen vil vi også gøre alt hvad vi kan med både skiltning og anden kommunikation."
 
”Jeg er overbevist om, at vores fans vil udvise ansvarlighed og bidrage til, at alle kan gå trygt og sikkert til fodbold i Telia Parken, så vi slipper for at skride ind og bede folk om at forlade stadion,” siger Lars Bo Jeppesen.