Isak Bergmann Johannesson i aktion mod Tyskland.

Landsholds­update: Det samlede overblik

Masser af vores spillere fra førsteholdstruppen har været i aktion for deres respektive landshold i de seneste halvanden uge. Her får du et samlet overblik over spilletid for dem alle.

Jonas Wind, Danmark
Fik spilletid i alle Danmarks tre sejre i VM-kvalifikationen. Kom ind efter 68 minutter i 2-0-sejren over Skotland, spillede så alle 90 minutter og scorede sejrsmålet i 1-0-sejren på Færøerne, inden han kom ind i det 83. minut af 5-0-sejren over Israel i Parken.

Rasmus Falk og Nicolai Boilesen var også udtaget, men meldte afbud pga. skader.

Victor Kristiansen og William Bøving, Danmark U21
Victor spillede først 71 minutter af venskabskampen mod Grækenland i Gladsaxe, der endte 1-1 og siden 67 minutter af 1-0-sejren ude over Kasakhstan i EM-kvalifikationen.

William fik første halvleg af venskabskampen mod Grækenland, og siden hele kampen i Kasakhstan, hvor han også scorede sejrsmålet for danskerne tolv minutter før tid.

Rasmus Højlund og Valdemar Lund, Danmark U19
Valdemar Lund spillede både alle 90 minutter i 6-1-sejren over Norge og alle 90 minutter i 1-0-sejren over Polen. Begge kampe blev spillet i norske Moss.

Rasmus Højlund spillede de første 70 minutter i storsejren på 6-1 over Norge og kom også på måltavlen en enkelt gang i opgøret til stillingen 5-0. Siden kom han ind i det 56. minut af 1-0-sejren over Polen.

Elias Jelert og Daniel Haarbo fra U19-truppen var også i aktion i begge landskampe.

Carlos Zeca, Grækenland
Kaptajn Zeca spillede hele kampen, da Grækenland tabte 2-1 på udebane til Schweiz. Siden var han ikke i truppen til 1-1-opgøret mod Kosovo, men onsdag fik han igen alle 90 minutter i Athen, da grækerne besejrede Sverige med 2-1. Alle kampe var VM-kvalifikationskampe.

David Khocholava, Georgien
Spillede alle 90 minutter i 0-1-nederlaget hjemme til Kosovo i VM-kvalifikationen. Siden sad han på bænken i 4-0-nederlaget til Spanien. Spillede derudover hele kampen, da Georgien tabte 4-1 på udebane til Bulgarien i en venskabskamp onsdag aften.

Luther Singh, Sydafrika
Spillede de første 73 minutter af 0-0-kampen ude mod Zimbabwe i VM-kvalifikationen, og sad herefter på bænken i hele kampen, da Sydafrika mandag besejrede Ghana 1-0.

Bryan Oviedo, Costa Rica
Spillede alle 90 minutter af 0-0-kampen ude mod Panama, de første 45 minutter i 0-1-nederlaget hjemme til Mexico og senest hele opgøret, da Costa Rica spillede 1-1 mod Jamaica. Alle tre kampe i VM-kvalifikationen.

Ruben Gabrielsen, Norge
Blev på bænken mod Holland og Letland, og var ikke i truppen mod Gibraltar - alle kampe i VM-kvalifikationen.

Andri Baldursson og Isak Bergmann Johannesson, Island
Andri startede inde og spillede de første 66 minutter i 0-2-nederlaget til Rumænien, 59 minutter i 2-2-kampen mod Nordmakedonien og endelig de sidste par minutter i 0-4-nederlaget til Tyskland. Alle tre kampe i VM-kvalifikationen og spillet hjemme i Reykjavik.

Isak Bergmann Johannesson afløste Andri og fik de sidste 24 minutter mod Rumænien, spillede siden 81 minutter mod Nordmakedonien og onsdag aften startede han inde mod Tyskland og blev udskiftet efter 70 minutter af kampen, som tyskerne altså vandt 4-0.

Hákon Arnar Haraldsson, Island U21
Kom ind allerede efter fem minutters spil af EM-kvalifikationskampen mod Hviderusland, og scorede endda begge mål i Islands 2-1-sejr på udebane. Siden fik han 80 minutter af 1-1-kampen mod Grækenland.

Johan Guadagno, Sverige U19
Vores unge svenske målmand spillede første halvleg af nederlaget på 3-0 til Finlands U19-landshold i en venskabskamp i lørdags, mens han derefter var på bænken i svenskernes andet opgør mod finnerne tirsdag, der endte med samme resultat - en 3-0-sejr til Finland.

Et overblik over U-landskampe for spillere fra FCK Talent følger i vores faste feature 'Ugen der gik' senere på ugen.