William Kvist

Kvist: Randers FC har et solidt koncept

"Vi har haft det svært i Randers de seneste sæsoner, men vi forbereder os til kampen ligesom til alle andre. Det er et godt hjemmehold, og de gør det godt deroppe og har en god opbakning," siger William Kvist og tilføjer med et smil: "Selv om Gravgaard ikke synes, der kommer nok mennesker på stadion."

"Randers har haft et solidt koncept gennem mange år, især på hjemmebane, og har altid været meget solide og har en fin kombination af at kunne spille god fodbold og køre kontra. Det er et hold, der kan mange ting, så det er da et hold, jeg forventer at se i Top 6 i år. De var måske også lidt uheldige med ikke at nå slutspillet sidste sæson, hvor de lige manglede det sidste. Så det er en af de sværere udebaner," vurderer anføreren, inden han og holdkammeraterne skal ud i fredagsregnen til en sen træningssession, inden man sætter sig i bussen til Randers.

"Som jeg har sagt før, så er vi ved at bygge et nyt hold op, og vi har masser af ting at arbejde med. Vi er gode til at arbejde i FCK, og det er noget, vi kommer til at arbejde på i lang tid. De folk, der forventer at det bare lige kommer til at spille i morgen, der må jeg sige nej, det gør det ikke. Vi vil forhåbentlig, de næste 3-6 måneder, se gode kampe, hvor vi virkelig spiller godt, men der vil være mange gange, hvor vi kan se, at der er noget vi skal arbejde med. Det er det vi selv forventer, og det håber jeg også, omgivelserne kan forstå. Success is temporary, loyalty is forever!"

Der er kick-off på BioNutria Park i Randers lørdag kl. 16.00, og hvis du ikke tager turen til Kronjylland, kan du se kampen live på Tv3+/Viaplay samt følge med på vores live-Twitter @FCKobenhavnLive.