Kvist: Godt gennemført kamp

Kvist: Godt gennemført kamp

William Kvist:

- Jeg synes generelt at vi har fuldstændig kontrol over kampen, selvom det måske bliver lidt indianerbold til sidst. I alt en godt gennemført kamp hvor vi får spillet rundt om dem og skabt de chancer der skal til. Jeg er selvfølgelig glad for at få lov at spille midt-midt og det går godt for mig i dag. Jeg får lagt nogle gode bolde både frem og til kanterne og Hjalte og jeg er i kontrol på midten, gennem hele kampen.

Atiba Hutchinson:

- Det var rigtig fedt at vinde semifinalen og ikke mindst var det fedt at møde mine gamle holdkammerater fra Helsingborg. Jeg havde egentlig forventet lidt mere af dem, selvom de var på udebane. Det virkede som om de manglede lidt selvtillid, men det kan selvfølgelig skyldes at vi spiller en rigtig god kamp i dag, hvor de bliver lagt under pres allerede fra start, med to scoringer til os, inden for det første kvarter.

Fredrik Berglund:

- Det var rigtig fedt i dag. Nu har jeg for første gang muligheden for at spille med i en finale, så det bliver da stort. Nu må vi jo forsøge om vi kan vinde den for tredje gang i træk. Jeg er altid klar til flere kampe og i dag var jeg heldig at få puttet to ind. Det betyder dog ikke det store, så længe vi vinder – det er det vigtigste!

Ståle Solbakken:

- Vi spiller en rigtig god første halvleg og en mindre god, lidt slappere, anden halvleg. Selvom vi kommer en mand i overtal, havde det ingen betydning i dag. Det virkede som om flere af vores spillere allerede havde tankerne rettet mod kampen i Esbjerg på søndag. Der bliver i hvert fald begået nogle lidt mærkelige fejl fra vores side.