Kvist: En dejlig start på foråret

Kvist: En dejlig start på foråret

Martin Vingaard: Det var dejligt at følge den hele vejen ind

- det var godt at komme godt i gang. Vi får lagt et godt tryk – som vi gerne ville mod alle hold – men vi har et effektivt pres. Vi vidste det var vigtigt at holde et højt tempo, for gjorde vi det, kan kunne vi drage nytte og fordel af kampene mod Marseille. Hvad angår mit mål, så fik den chancen – og det var dejligt at følge den hele vejen ind med den skru den havde. Nu ligger vi nummer et, det er rart, men nu venter der os 14 finaler – og allerede næste søndag venter en ny svær opgave.

Jesper Grønkjær: En lille overraskelse, at vi førte med 4-0 ved pausen

- Det var perfekt. Vi spillede en rigtig god halvleg, alt lykkes og vi bliver også hjulpet godt i gang med det tidlige mål. Offensivt lykkes det meste, defensivt mangler der lidt, men vi får skabt chancerne og vi får scoret nogle gode mål, men det var da en lille overraskelse, at vi førte med 4-0 ved pausen. Nu ligger vi nummer et, og det er jo det bedste sted at ligge …

William Kvist: En dejlig start på foråret

- Kan vi bare spille 1. halvleg som det her hver gang, så ser det godt ud. Jeg kan godt ærgre mig over, at vi ikke havde den samme skarphed i de to kampe mod Marseille. I dag scoret vi vel på fem ud af syv chancer, og var offensivt noget bedre end vi var defensive. Det var en dejlig start på foråret.