William Kvist

Kvist: Det er bare med at klø på

Skuffelsen var naturligvis stor, da truppen kom tilbage på hotellet sent mandag aften efter 0-5-nederlaget mod FC Zenit. Ikke så meget på grund af nederlaget, men måden de fik deres mål på. Det meldte Ståle også klart ud, at der skal arbejdes med, men dagen efter en kampdag stod den som altid på "differentieret træning" afhængigt af, hvor meget eller lidt man var i kamp i går.

Efter træningen satte William Kvist ord på det videre arbejde:

"Skuffelsen har lagt sig, og stemningen er fin, men vi er alle klar over, hvad der skal arbejdes med i den kommende tid. Senere i dag har vi et videomøde om kampen i går, hvor trænerstaben gennemgår både noget af det, der gik godt i går, og noget af det, der gik mindre godt. Det var heldigvis "kun" en træningskamp, og det er sådan noget, de skal bruges til," sagde William.

"Vi har stadig to kampe mere hernede, hvor vi kan forbedre os, for både træningsmæssigt og taktisk handler det først og fremmest om at være klar til Brøndby-kampen den 4. februar. Så det er bare med at klø på og arbejde hårdt videre, som vi har gjort hele tiden, og så i første omgang se frem mod den næste kamp på torsdag," lød det fra anføreren.