Pressemøde med Ståle og William

Kvist: Avancement kun et plaster på såret

"Selv om vi avancerer fra gruppen, vil det ikke redde vores efterår. Det vil højest være et plaster på såret," fastslog anfører William Kvist på aftenens pressemøde forud for den afgørende kamp mod FC Sheriff.

"Vi vil da glæde os til det, hvis vi skal spille europæisk efter nytår, for det har altid været et mål for klubben. Det giver også noget ekstra motivation på vinterens løbeture," tilføjede han, inden han satte et par ord på hvordan ugen er gået efter nederlaget til Nordsjælland i søndags.

"Vi har måske brugt en halv dag mere end normalt på at få kampen ud af kroppen, og var har talt om det der skulle gøres bedre. Men ellers har vi forsøgt at lægge den bag os og bare fokusere på den næste kamp."

"I det her efterår er det klart, at der ikke er mange af os, der kan sige os fri for at kunne gøre det bedre. Det gælder også mig selv, der er pasninger eller defensive aktioner i mit spil, jeg kunne have gjort bedre. Men det vigtigste er trods alt, at vi altid er gået på banen for at prøve at gøre vores bedste, også selv om resultaterne ikke er blevet derefter," sluttede William, inden han gik ned på banen i Telia Parken for at træne en times tid sammen med resten af truppen.

F.C. København - FC Sheriff
Torsdag 7. december, kl. 19

Nedre Unibet (Sektion 12):
100 kr. (kun voksne)

Nedre og Øvre Carlsberg (C):
135 / 150 kr. (voksne), 70 / 75 kr. (børn)

DFDS Familietribunen (D):
100 kr. (voksne), 50 kr. (børn)

For platinkortholdere er kampen inkluderet i kortet,
mens øvrige skal tilkøbe.

 

Find din billet til kampen her