Kontormanden Mio

Michael Mio Nielsen har som bekendt lagt støvlerne på hylden. Nu indtager F.C. Københavns tidligere anfører en stilling i klubbens administration.

- Jeg har ikke nogen specifik titel, men mit arbejdsområde er alt omkring førsteholdstruppen. Jeg er bindeleddet mellem PARKEN og KB kan man sige, udtaler Mio.

- I første omgang sørger jeg for en masse praktiske ting omkring holdet. Min første opgave var BT Cup i weekenden. Min arbejdsdag kommer til at foregå lige delt mellem mit kontor i PARKEN og træningsanlægget på Peter Bangsvej, fortsætter Michael Mio.

Mios "sparringspartnere" i det daglige vil selvfølgelig være Niels-Christian Holmstrøm, men også Hans Backe, Torben Storm og Carsten V. Jensen bliver tæt knyttet til den tidligere nummer 17.

- Jeg kommer til at arbejde sammen med Torben Storm på DBUs ITU-projekt der omhandler de unge talenter i truppen og uddannelse.

Så der bliver masser af arbejde til Michael Mio Nielsen, og kontoret i PARKEN begynder da også stille og roligt at blive fyldt med opgaver som Mio skal i gang med.