CPH Playday

Kom med til CPH PLAYDAY 3. oktober

Søndag den 3. oktober holder vi CPH Playday i Fælledparken fra kl. 14-18.

CPH Playday præsenteres af F.C. København, Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut i samarbejde med KøbenhavnLIV.

Motion, underholdning og fodboldkamp
Formålet med CPH Playday er, at københavnske børn stifter bekendtskab med en lang række forskellige motionsformer og idrætsgrene som f.eks. parkour, akrobatik, dans, håndbold, fodbold og meget mere.

>> Læs mere på fck.dk/playday, som løbende opdateres

Mange muligheder
”Vi er stolte over, at vi igen i år kan være med at arrangere denne store og sjove idrætsdag for byens børn,” siger Jacob Lauesen.

”Det er en del af F.C. Københavns ambition at bruge fodbolden som løftestang til at øge livskvaliteten for københavnere, og derfor er CPH Playday en vigtig aktivitet for os.”

”Vi tilbyder selv mange aktiviteter inden for den etablerede fodboldverden, blandt andet via vores samarbejdsklubprojekt, men fodbolden er jo kun en af mange muligheder for motion. Via vores gode samarbejde med kommunen og Paul Petersens Idrætsinstitut kan vi her præsentere en vifte af forskellige måder at røre sig på, og som igen kan skabe nye venskaber på kryds og tværs.”

CPH Playday


Masser af underholdning
Ud over de mange muligheder for fysisk aktivet er der også masser af underholdning for de yngste københavnere.

  • Brizze viser nogle af sine mange fodboldtricks
  • Christopher Læssø underholder
  • Musikalsk overraskelse!

To FCK-billetter
Traditionen tro tilbyder vi også, at alle tilmeldte for to billetter til vores efterfølgende hjemmekamp, men da vi først spiller mod Viborg FF kl. 20 denne søndag den 3. oktober, så gælder tilbuddet også vores næste hjemmekamp mod Vejle Boldklub. Den ligger søndag den 31. oktober på det lidt mere familievenlige tidspunkt kl. 16.00.

Tilmelding og information
Du kan læse mere på fck.dk/playday, herunder tilmelding, praktisk information m.m.