Københavnsk dominans, specielt i Telia Parken

F.C. KØBENHAVN VS AC HORSENS
22 gange har F.C. København mødt AC Horsens i Superligaen, og 17 gange har F.C. København vundet. To kampe er sluttet uafgjort og tre gange har AC Horsens vundet. Målscoren i de 22 kampe er 38-15.

F.C. København hr spillet ni hjemmekampe mod AC Horsens i Superligaen. Alle ni kampe er vundet, målscoren er 21-5 i de ni kampe. AC Horsens har dog en gang vundet i Telia Parken i DBU Pokalen (4-2 i 2010), men de har også tabt en pokalfinale til F.C. København på Telia Parkens græs – det var i 2012, hvor F.C. København med status som udehold vandt med 1-0.

F.C. København har tre gange tidligere mødt AC Horsens i Superligaen i marts måned. De tre kampe blev vundet af F.C. København med henholdsvis 3-1 (ude, 2007), 1-0 (hjemme, 2008) og 2-1 (hjemme, 2013).

SÆSONENS FØRSTE KAMP MOD AC HORSENS
Søndag den 18. september 2016
AC Horsens 0-2 F.C. København
0-1 Andreas Cornelius (16’) 0-2 Thomas Delaney (32’) Dommer: Peter Kjærsgaard. Der var 6.095 tilskuere på CASA Arena Horsens.

F.C. KØBENHAVNS SUPERLIGASÆSON
F.C. København er fortsat ubesejrede i denne Superligasæson – og lidt mere end det endda – og 1. pladsen sidder F.C. København også fortsat ganske solidt på. Dog betød det uafgjorte resultat i Farum, plus Brøndby IF’s 2-1-sejr over SønderjyskE, at F.C. København forspring blev reduceret fra 11 til ni point.

Med blot tre spillerunder tilbage af grundspillet i Superligaen – og med det nævnte forspring ned til Brøndby IF – er F.C. København blot et enkelt point fra at være sikker på 1. pladsen efter grundspillet – men forspringet skal selvfølgelig helst udbygges, og derfor skal AC Horsens besejres på søndag

F.C. Københavns 23 Superligakampe:
16 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1), Lyngby BK (1-0), Viborg FF (4-0), Randers FC (1-0) og AGF (1-0).
7 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2), Viborg FF (0-0), Brøndby IF (0-0) og FC Nordsjælland (1-1).

F.C. Københavns 47 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 25 mål

1'-15' minut: 6 mål
16'-30' minut: 11 mål
31'-45' minut: 8 mål

2. halvleg: 22 mål
46'-60' minut: 5 mål
61'-75' minut: 9 mål
76'-90' minut: 8 mål

Fordeling på minuttal af de 9 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 5 mål
46'-60' minut: 2 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

AC HORSENS OG ALKA SUPERLIGAEN
Søndagens modstandere fra AC Horsens har i sæsonens første 23 Superligakampe vundet syv gange, spillet syv uafgjorte og tabt ni gange. Det giver 28 point og rækker til en 8. plads, fire point efter AaB på 6. pladsen og en eventuelt deltagelse i forårets mesterskabsspil. AC Horsens har blot hentet fire point i deres seneste seks Superligakampe.

AC Horsens er i den situation, at taber de søndag – samtidig med at både Randers FC og AaB vinder, så vil de ikke længere kunne gøre sig et teoretisk håb om deltagelse i mesterskabsspillet.

På pladserne lige under AC Horsens ligger Silkeborg IF med 27 point og FC Nordsjælland med 26 point.

1. halvleg: 12 mål

1'-15' minut: 4 mål
16'-30' minut: 6 mål

2. halvleg: 16 mål
46'-60' minut: 6 mål
61'-75' minut: 6 mål
76'-90' minut: 4 mål

Fordeling på minuttal af de 37 mål der er scoret mod AC Horsens i Alka Superligaen:
1. halvleg: 17 mål
31'-45' minut: 7 mål

2. halvleg: 20 mål
46'-60' minut: 7 mål
61'-75' minut: 4 mål
76'-90' minut: 9 mål