Jubel efter Kodros 1-0-mål

Kodro før Stjarnan: Vi skal gøre arbejdet færdigt

Torsdag aften gælder det hjemmekampen mod islandske Stjarnan FC. Og efter 2-0-sejren i det første opgør på udebane i sidste uge ser Kenan Kodro frem til returkampen:

”Vi skal gøre arbejdet færdigt. Selvom vi vandt det første opgør, er der ingen nemme kampe i Europa. Men rent spillemæssigt er det en god mulighed for at vise sig frem og vise sit værd - og det gælder alle os nye spillere. Men vi skal bedre fra start, end vi kom i den første kamp, hvor vi først fik tingene afgjort i 2. halvleg,” siger Kodro, der scorede sit første FCK-mål i sejren i sidste uge og er klar til at fortsætte de gode takter:

”Det var et stort øjeblik for mig at score mit første officielle mål for klubben. Jeg er angriber, og angribere lever af at score mål. Jeg er stadig ved at vænne mig til et nyt spillesystem og nye holdkammerater, men det går fremad dag for dag. Som hold skal vi fortsætte den gode stime, vi er inde i netop nu med tre sejre i træk. Men vi er stadig en del nye spillere i truppen, og der er stadig mange ting, som vi kan forbedre,” lyder det fra bosnieren.

Hvis det ender med samlet sejr over Stjarnan venter sandsynligvis en tur til Bulgarien og et opgør mod CSKA Sofia i næste kvalifikationsrunde til Europa League allerede i de to kommende uger. De bulgarske sølvvindere fra sidste sæson vandt deres første kamp mod østrigske Admira Wacker med 3-0 på hjemmebane, inden returkampen torsdag aften.

F.C. København mod Stjarnan sparkes i gang i Telia Parken kl. 20.00.

Ses vi på stadion? Find din plads, dit sæsonkort eller abonnement her