KB/FCK2 tog tredje på stribe

KB/FCK2 spillede søndag formiddag sin tredje kamp i 2. Division Øst, og fik tilmed sin tredje sejr, da FC Roskilde blev sendt hjem med et 3-1-nederlag.

Det var en fortjent sejr, hvor Jeppe Brandrup åbnede scoringen efter et kvarter spil. Brandrup var sidst på bolden efter et hjørnespark. I første halvlegs døende sekunder øgede Lasse Qvist til 2-0 efter en flot aflevering fra Jamil Fearrington, der sendte Lasse alene med Roskildes keeper, som han sikkert rundede.

Claus Nielsen cementerede sejren i det 65. minut, da han dirigerede bolden i mål fra kanten af feltet. To minutter senere fik gæsterne dog pyntet på resultatet ved Dion Knudsen, der scorede til 3-1.

313 tilskuere overværede kampen, der bød på flere gode præstationer fra KB/FCK2's side. Nedenfor er der billeder fra kampen.